Aleñá: 'Vil helst vinde mesterskabet på Camp Nou'

FCBARCELONA.DK - 24.04.19

© Getty Images

Carles Aleñá spillede en flot kamp mod Alavés, hvor han krydrede en stor aften men den første scoring i 0-2 sejren. Efter kampen lagde han ikke skjul på, at han foretrækker at afgøre ligaen på hjemmebane.

Taber Atlético de Madrid i aften til Valencia, er Barca mestre, men står det til Aleñá, sker det først på lørdag, når Levante gæster Camp Nou. 'Nu må vi se hvad der sker med Atlético og ellers kan vi afgøre det foran vores egne tilhængere. Vi fortjener at vinde ligaen, for vi har været de bedste. Jeg vil helst vinde ligaen på hjemmebane og fejre det med vores fans' kom det fra ham umiddelbart efter kampen.

'Vi lagde godt ud og skabte en del chancer i første halvleg, men derefter blev det lidt sværere for os. En flot pasning af Sergi Roberto, som Luis (Suárez, red.) sørger for bringer mig helt fri, skabte 0-1 målet. Luis er fantastisk' fortsatte han om kampens forløb.

Begge Barcas mål blev scoret i anden halvleg og Aleñá blev spurgt, hvad Valverde havde sagt i pausen. 'Han sagde, at vi skulle finde bedre plads og bevæge os mere. Det gjorde vi og vi spillede en god anden halvleg' afsluttede han.

.:FORSIDE:.