Aleñá: 'Ved ikke hvorfor jeg bliver forbigået'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 12.09.19

© Getty Images

Det lignede, at Carles Aleñá skulle få en fremtrædende rolle for Barca i denne sæson, men siden holdets skuffende ligadebut, har catalaneren været helt ude i kulden. Der har han selv svært ved at forstå.

Carles Aleñá fik en del spilletid i catalanernes preseason. Det blev da også til en plads i startopstillingen i Barcas ligadebut mod Athletic Club Bilbao, hvor holdet som bekendt led et skuffende 1-0 nederlag. Aleñá blev hevet ud efter 45 minutter og har lige siden været ude i kulden.

I et interview med RAC1 satte den unge midtbanespiller ord på situationen, som han har svært ved at forstå. 'Der er ingen forklaring på, hvorfor jeg er blevet forbigået efter kampen i Bilbao' kom det ærligt fra Aleñá, der p.t. opholder sig i Spaniens U21-træningslejr.

'Ingen spillere bryder sig om, at blive udeladt fra truppen. Det er en beslutning træneren træffer. Selvfølgelig påvirker det spilleren' fortsatte Aleñá, som dog fortsat tror på, at han kan kæmpe sig ind i varmen på ny.

'Jeg tror, jeg har en chance for at kæmpe om en plads i startopstillingen. Alle i truppen kommer til at få spilletid. Jeg har 100% tiltro til, at jeg kan få vendt situationen. Jeg er fortsat fast besluttet på at få succes i Barcelona' kom det målrettet fra den unge midtbaneprofil.

.:FORSIDE:.