Aleñá sættes på ny i forbindelse med Betis

FCBARCELONA.DK - 16.10.19

© Getty Images

Carles Aleñá var tæt på en lejeaftale med Betis i sommer, lige inden at transfervinduet lukkede. Nu tales der om at andalusierne vil forsøge sig igen til januar og måske får de held med det denne gang.

Sidste sommer gjorde Betis flere forsøg på at overbevise Barca om, at de skulle udleje Carles Aleñá, så han kunne være sikker på spilletid. Det sidste forsøg kom på transfervinduets allersidste dag, men uden at der skete noget.

Om det var Barca eller Aleñá der modsatte sig, er ikke sluppet ud, men Betis er tilsyneladende ikke blevet forskrækket over at være blevet afvist.

I følge avisen El Mundo Deportivo kommer der nemlig et nyt forsøg til januar og her kan det ikke afvises, at både Barca og Aleñá ser fornuften i en lejeaftale for resten af sæsonen. Fakta er nemlig, at Aleñá har spillet meget lidt her i sæsonstarten og ikke meget tyder på, at det ændrer sig lige med det samme.

Et halvt år i Betis med masser af spilletid, vil give Aleñá værdifuld erfaring som han kan bruge, når han vender tilbage til Barca.

.:FORSIDE:.