Aleña og Cucurella forbigået til U21-EM

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 08.06.19

© Getty Images

Spaniens U21-landsholds træner, Luis de la Fuente, har valgt at se bort fra Carles Aleñá og Marc Cucurella til det kommende U21-EM. Dette til trods for, at begge har oplevet en stor succes i sæsonens løb.

Luis de la Fuente har offetliggjort navnene på de 23 spillere, der skal i aktion ved sommerens U21-EM. Her er der noget overraskende hverken blevet plads til Carles Aleñá eller Marc Cucurella. De to Barca-ejede spillere er ellers i den grad blomstret op i løbet af sæsonen.

Aleñá blev efter en længerevarende skade rykket permanent op på Barcas førstehold, hvor han har vist yderst lovende takter på midtbanen. Marc Cucurella blev derimod udlejet til Eibar, hvor han hurtigt blev en af holdets stamspillere.

Dette har dog ikke været nok til at give spillerne en plads i Spaniens U21-trup, der i forvejen rummer talenter som Mikel Oyarzabal, Dani Olmo, Jesús Vallejo og Dani Ceballos. Turneringen spilles i Italien og San Marino, og de fleste anser Spanien som værende blandt storfavoritterne til at løbe med titlen.

Cucurella og Aleñá kan dog trøste sig med, at de begge er født i 1998 og derfor fortsat har muligheden for at blive udtaget til næste U21-Europa Mesterskab, som spilles i 2021.

.:FORSIDE:.