Aleñá: 'Nu kommer det bedste og det sværeste'

FCBARCELONA.DK - 12.12.18

Carles Aleñá debuterede i Champions League i går mod Tottenham, hvor han spillede alle 90 minutter. Efter kampen glædede han sig over sin egen succes og så forventningsfuldt frem mod de kommende kampe i turneringen.

'Tottenham er et stort hold der kom for at vinde. Vi spillede en flot kamp og er meget tilfredse. Vi var i en rigtig svær gurppe, men vi løste opgaven godt. Nu kommer det bedste og det sværeste' indledte han med at sige, straks da kampen var fløjtet af.

'Jeg er meget glad. Jeg spiller hver eneste kamp som var det den sidste. I dag var endnu en test og det har været en dejlig uge for mig, med målet i pokalen og en plads i førsteholdstruppen. Det er ganske enkelt genialt og jeg ønsker at lære endnu mere' fortsatte han om sin egen succesfulde uge.

Dembélé scorede et flot mål og det kommenterede Aleñá. 'Han er en spektakulær spiller, som vi skal hjælpe og holde af. Han bidrager med rigtig meget. Det viste han i dag med et drømmemål. Man skal adskille hvad der sker på og udenfor banen. Han har begået fejl og det ved han godt' afsluttede han.

.:FORSIDE:.