Aleñá: 'Jeg besluttede mig i efteråret'

FCBARCELONA.DK - 09.01.20

© Getty Images

Det var tydeligvis en meget velovervejet beslutning, da Carles Aleñá lige inden nytår kunne fortælle, at han tog til Betis på et lejeophold. I går fortalte han ærligt om hele forløbet på et pressemøde.

'Jeg ville allerede væk i sommer, men tingene gik hurtigt og det lod sig ikke gøre. Jeg ville væk, men Valverde sagde jeg skulle blive og at han regnede med mig. Så fulgte der en masse kampe uden at spille og det var i oktober eller november, at jeg besluttede at rejse' indledte Aleñá på sit første pressemøde som Betis-spiller.

Valverde udtalte forleden, at det kom bag på ham, at skiftet gik så stærkt. 'Jeg ved ikke om han var overrasket. Jeg havde fortalt ham, at jeg ville til Betis, men jeg troede ikke det ville gå så hurtigt. Jeg havde en klausul i min kontrakt, hvor jeg selv kunne bestemme over fremtiden og det har jeg gjort. Han vidste, at jeg ville væk i december og sådan blev det' fortsatte catalaneren.

'Jeg er meget glad for at være her. Holdkammeraterne får mig til at føle mig hjemme. Man kan mærke, at det er som en familie. Den venlighed jeg møder, vil jeg forsøge at gengælde med mine præstationer' sagde han om skiftet til Betis.

Hvad der skal ske til sommer, ville Aleñá ikke komme med et bud på. 'Jeg håber jeg får seks succesfulde måneder, hvor Betis skal fremad og derefter må vi se hvad der sker. Ingen kender fremtiden' afsluttede han.

644x70

.:FORSIDE:.