Aleñá giver B-holdet en hjælpende hånd

FCBARCELONA.DK - 17.11.18

Barcas B-hold har ikke vundet deres seneste fem kampe og det har fået klubben til at bede Carles Aleñá om en hjælpende hånd her i landskampspausen. Han er således med mod Cornellá i dag.

Det var ellers besluttet, at Carles Aleñás tid på B-holdet var slut for denne omgang. Han spillede med holdet efter hans skadespause for at genfinde formen, men derefter blev det meldt ud, at han fremover ville være tilknyttet førsteholdet.

Derfor kom det som lidt af en overraskelse, at Aleñá i går blev udtaget til B-holdets hjemmekamp mod lokalrivalerne fra Cornellá. Her skal midtbanespilleren forsøge at hjælpe holdet til en sejr, efter fem kampe der kun har givet to point.

Udtagelsen Aleñá slyldes også, at der lige nu er landskampspause og Ernesto Valverde af samme årsag har givet sine spillere fire fridage henover weekenden. De fridage benytter Aleñá så loyalt til at hjælpe det B-hold, som han selv var en del af i sidste sæson.

Efter en skidt start på sæsonen løftede Barca B sit spil og avancerede til den øverste del af tabellen, men med de seneste resultater ligger de nu i midterfeltet. Det skal Aleñá nu være med til at lave om på.

.:FORSIDE:.