Aleñá: "Dejligt at spille fodbold igen"

FCBARCELONA.DK - 11.09.18

Carles Aleñá fik sine første minutter siden skaden i maj måned, da han spillede en halv time for B-holdet mod Sabadell søndag. Han glæder sig over være tilbage og han har ingen problemer med, at hjælpe B-holdet.

"Jeg er meget glad for at føle mig som fodboldspiller igen, for det er et helvede at være skadet. Det havde jeg aldrig prøvet før. Det føles som lang tid siden jeg blev skadet, men tiden er gået hurtigt. Jeg har set frem til endelig at kunne spille igen" kommer det fra den 20-årige catalaner.

Han er en del af førsteholdstruppen, men har det fint med, også at spille for B-holdet. "Ideen kom fra klubben. De spurgte mig hvad jeg syntes, men at det var op til mig selv. Jeg accepterede uden problmer at blive indskrevet på B-holdet. Jeg har en alder, hvor jeg har brug for at spille for at komme mig over skaden" fortsætter han.

Han lægger dog ikke skjul på, hvad der er hans mål. "Jeg vil hjælpe B-holdet med hvad jeg kan, men målet er at spille for førsteholdet. Jeg skal lære så meget som muligt og udnytte de minutter jeg får. Jeg er med i verdens bedste trup med de bedste midtbanespillere, så det bliver svært at komme på holdet. Når jeg først kommer på banen, skal jeg vise hvad jeg kan" siger han videre.

Genoptræningen har betydet, at Aleñá ikke har kunne holde sommerferie som holdkammeraterne. "Skaden kom i sæsonens sidste kamp, men det er en del af fodboldspillet. Det har været en hård sommer, hvor jeg har tilbragt hele sommeren i Ciutat Esportiva. Operationen gik fint og jeg har ikke oplevet problemer. Heldigvis er det hele gået godt" afslutter han.

.:FORSIDE:.