Aleñá afviser ikke et muligt skifte til Real Madrid!

FCBARCELONA.DK - 11.01.20

© Getty Images

Carles Aleñá er catalaner og har været i Barca siden han var 7 år. Derfor kommer det helt uventet, at han i en udtalelse ikke afviser, at han en dag kunne finde på at spille for Real Madrid.

Det var i snak med en journalist fra El Mundo Deportivo, at skiftet til Betis på en lejeaftale blev vendt. 'Det er slet ikke let, når man har været her hele livet, men når man føler man står stille, må man tage aktion og vise mod' kom det fra Aleñá.

Det fik journalisten til at spørge, om sådan et skridt også kunne omfatte et skifte til Real Madrid. 'Der sker mange ting i fodbold og man ved aldrig. Det er klart, at det er det rivaliserende hold og jeg har været i Barca hele mit liv, så det ville være svært, men jeg har lært, at man aldrig skal sige aldrig, for der sker meget i fodbold. Det er dog rivalerne og jeg har aldrig holdt med dem' var svaret.

Udtalelsen har selvklart skabt overskrifter i de catalanske medier, både fordi det ville være uhørt, at en La Masia knægt som Carles Aleñá ville tage til ærkerivalerne fra Madrid, men også fordi man i Barca ser ham som fremtidens mand på holdets midtbane.

.:FORSIDE:.