fbpx

Alemany menes at ville sælge op mod 10 spillere

Anders Lang Jensen - 13.05.22

// transfer // Mateu Alemany

Der venter en hektisk sommer for Barcas vedkommende. Mange spillere skal ud af klubben, og den opgave har sportsdirektør Mateu Alemany ansvaret for. Op til 10 spillere kan ryge, og de får alle besked i den kommende uges tid.

Indtil nu har ledelsen ikke ville kommunikere direkte til truppen, om hvilke spillere der gerne skal videre efter sæsonen. Den proces går Mateu Alemany dog i gang med i de næste 10 dage, hvor de spillere, man gerne vil sælge, får besked, så de kan kigge efter nye græsgange med deres agent. Det skriver avisen Sport.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Der vil blive tale om en blanding af spillere der bliver enten solgt, udlejet eller potentielt indgår i byttehandler. Neto, Lenglet, Mingueza, Umtiti, Memphis og Braithwaite ventes solgt, mens Riqui Puig og Alejandro Balde formentlig bliver lejet ud. Adama Traoré og Luuk de Jong vender tilbage til deres klubber, efter lejeaftalerne udløber efter indeværende sæson.

Frenkie de Jong og Sergino Dest er slutteligt på bordet for et par potentielle storsalg. Kommer der høje bud på de to, vil ledelsen lytte, men de bliver i første omgang ikke sat til salg. Her kommer markedet i stedet til at vise, om et skifte væk fra Barca bliver til virkelighed.

.:FORSIDE:.