fbpx
Annonce

Alemany: 'Ikke mulighed for januar-transfers lige nu'

Anders Lang Jensen - 18.11.21

// Mateu Alemany

instabar

Fodbolddirektør på Camp Nou, Mateu Alemany, fortalte i sidste måned, at Barca havde økonomi til at forstærke holdet i januar, men ved præsentationen af Dani Alves i går, var han langt mere forsigtig omkring nye spillere.

Dani Alves er nu officielt præsenteret på Camp Nou, og ved brasilianerens præsentation var Barcas fodbolddirektør Mateu Alemany også til stede. Her blev han hurtigt spurgt ind til klubbens ageren til januar, hvor mange håber på, at man kan forstærke truppen, specielt offensivt.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Vi er i stand til at registrere Xavi i klubben og til januar ser vi på, hvad der kan lade sig gøre. Vi arbejder ud fra forskellige omstændigheder og situationer. Pr. dags dato er der ikke mulighed for at hente bringe nye ind på vintermarkedet, men vi arbejder på det’, lød det fra Alemany.

Barca har begrænsede økonomiske midler, men indtil nu har forventningen været, at det var muligt at lave en lejeaftale eller flere. Alemanys udmelding giver dog et mere negativt svar omkring mulighederne, og Barca må antages at arbejde med at sende nogle spillere videre, for at frigøre plads på lønningslisten.

.:FORSIDE:.