fbpx
Annonce

Alemany: 'Griezmann og Piqué sparede os 670 mio.'

Anders Lang Jensen - 10.02.23

© FC Barcelona
// Mateu Alemany

Torsdag var Barcas fodbolddirektør Mateu Alemany sammen med ledelsen til stede ved et pressemøde omkring den økonomiske tilstand på Camp Nou. Her forklarede han om det store arbejde med at reducere lønudgifterne.

Blandt andet pointerer Barca-direktøren, at klubben samlet har sparet 90 millioner euro, svarende til 670 millioner danske kroner, ved at Antoine Griezmann og Gerard Piqué har forladt klubben.

'Da vi gik i gang med arbejdet efter den tidligere ledelse, var lønudgifterne på 655 mio. euro. Med mindre justeringer og kommende kontraktforlængelser vil vores nuværende lønudgift ligge på 450-460 mio. euro til juni', sagde Mateu Alemany ved pressemødet.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi har fået sendt spillere væk, som ikke havde en rolle på holdet, og vi har reduceret vores lønomkostninger, men Barca har brug for at have et kompetitivt hold. Griezmann og Piqués exits har reduceret omkostningerne i truppen med 90 mio. euro alene med de to spillere.'

'Hvis vi når ned på en samlet lønudgift på 400-480 mio. euro, vil det være et fornuftigt niveau. Vi ønsker ikke at miste vigtige spillere, men vi skal sænke udgifterne til truppen med de mindre vigtige spillere.'

'La Ligas præsident Javier Tebas har snakket om en reducering af Financial Fair Play på 200 mio. euro. Det beløb er vi stort set kommet i mål med', sluttede Mateu Alemany.

alemany1

.:FORSIDE:.