fbpx

Alemany: 'Demirs afgang vil hjælpe Ferran Torres'

Anders Lang Jensen - 05.01.22

// Ferran Torres // Yusuf Demir

ps5 art


Januars transfervindue har slået dørene op, og mange vigtiger opgaver venter for Barca-ledelsen. Indkøbet Ferran Torres skal registreres, men det kræver afgange – arbejdet er dog i fuld gang, forsikrer fodbolddirektør, Mateu Alemany.

En række spillere skal forlade klubben for at lette udgifterne på lønsiden og for at skabe luft til at indregistrere Ferran Torres og eventuelt andre transfers i vinduet. Hollandske Luuk de Jong har haft et ben ud af døren, og trods et mål mod Mallorca bliver der kigget på angriberens situation.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Vi får at se med Luuk de Jong. Han kender situationen, vi har talt med ham og han er super professionel. Det hele afhænger af markedet, og de omstændigheder der opstår’, forklarer Mateu Alemany, der ligeledes arbejder på en løsning omkring Ferran Torres.

’Når det kommer til indregistreringen af Ferran Torres, ved vi udemærket, hvor vi står. Vi håber på at have ordnet situationen, når han er spilleklar. En afsked med Yusuf Demir vil hjælpe på den front – der er flere ting i spil lige nu, og det handler om at få det hele igennem i denne uge’, slutter han.

Mange emner er på dagsordenen i det catalanske i denne måned. Der skal findes løsninger på en lang række spillere, mens situationen omkring franske Ousmane Dembélé tager meget opmærksomhed i og omkring Barca.

.:FORSIDE:.