fbpx
Annonce

Alejandro Balde blev ankelskadet i kamp med B-holdet

Anders Lang Jensen - 03.02.22

// Alejandro Balde

Barca lykkedes ikke med at hente en ny venstreback til truppen, før transfervinduet smækkede i natten til tirsdag. Den unge Alejandro Balde er derfor eneste reelle udfordrer til Jordi Alba, men Balde har nu pådraget sig en skade.

De seneste måneder har været uheldige og udfordrende for det unge La Masia-talent Alejandro Balde. Jordi Alba var i efteråret ude med skader i perioder, men bedst som chancen opstod for Balde, blev han selv skadet. Det samme skete, da Alba fik corona – der blev Balde ligeledes smittet.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Alejandro Balde har været udfordret af en drilsk rygskade i efteråret, men efter at være kommet igennem forløbet er venstrebacken nu igen ude med en skade. I lørdags spillede Barcas B-hold mod Real Madrid Castilla i et opgør, der endte 2-2, hvor Balde pådrog sig en skade.

18-årige Alejandro Balde måtte dog lade sig udskifte undervejs i opgøret, eftersom backen blev ankelskadet. Det bekræfter Barca på deres officielle twitter-konto. Der givet desuden ikke yderligere meldinger om, hvor lang en pause Balde kan se frem til. Avisen AS beretter dog, at der er tale om 6 uger på sidelinjen.

.:FORSIDE:.