Alcácer: "Jeg spiller på et godt niveau"

FCBARCELONA.DK - 06.12.17

Paco Alcácer scorede Barcas første mål i 2-0 sejren over Sporting CP og det var da også særdeles tilfreds Barca-angriber, der udtalte sig til pressen efter kampen.

”Jeg spiller på et godt niveau og det handler om at kunne hjælpe holdet. Det gør mig stolt at kunne gøre det” udtalte han umiddelbart efter sidste dommerfløjt.

Alcácer havde en svær første sæson i Barca, men det har han nu lagt bag sig. ”Ingen husker længere min første sæson. Det var en skidt tid. I denne sæson er jeg kommet godt fra start, hvor jeg arbejder hårdt ved træningen og udnytter de muligheder jeg får” fortsatte han.

”Hvis du træner godt, så kommer resultaterne også i kampene. Hvis jeg scorer mål er det på grund af holdkammeraterne, der lægger op så det er let at score. De har et meget højt niveau” sagde han videre.

Barca havde intet at spille for mod Sporting, så Alcácer var glad for, at holdet reagerede som de gjorde. ”Kampen i dag viste, at vi er professionelle og at vi at skal glæde vores tilhængere” udtalte han.

Til sidst blev han bedt om at kommentere sin scoring i kampen. ”Det er mit første mål i Champions League, men man skal altid se fremad og ikke tilbage. Vi har en kamp på søndag, hvor vi skal have de tre point og glemme den uafgjorte kamp mod Celta” afsluttede han.

.:FORSIDE:.