Alcácer: 'Jeg forlod Barca for at blive glad igen'

FCBARCELONA.DK - 10.10.18

Paco Alcácer oplever kæmpe succes efter skiftet til Dortmund og i går fortalte han ærligt om, hvorfor han valgte at rejse. Han glæder sig over, at succesen har bragt ham i spil til landsholdet igen.

'Det er god grund til at være glad her. Man skal nogle gange tage nogle beslutninger og efter to år i Barcelona uden at spille den store rolle, føler man behov for at være betydningsfuld. Tingene går godt for mig nu og jeg vil arbejde hver dag for at det fortsætter på den måde' kom det fra ham i går fra den spanske landsholdslejr.

'Når man tager til et andet hold vil det altid være fordi, men tror det bliver bedre. I Barcelona fik jeg ikke de minutter jeg håbede og så besluttede jeg at kigge andre veje, så jeg kunne blive glad for at spille igen' fortsatte han.

Han blev spurgt, om han havde vendt sin situation med træner Ernesto Valverde. 'Mine samtaler med træneren er private og jeg besluttede at søge spilletid et andet sted. I Barcelona er der Leo og Luis (Messi og Suárez, red.) og så er det svært at få minutter' var svaret.

Alcácer er udtaget til landsholdet for første gang i lang tid og det glæder han sig over. 'Min start i Dortmund har bragt mig hertil og jeg vil forsøge, ikke at sænke mit niveau. Det er store kvaliteter på landsholdet og det skal jeg kunne leve op til. Jeg er stolt over at være nået hertil og jeg kan kun være tilfreds med mit arbejde. Jeg kommer for at hjælpe med det jeg kan'' sagde han videre.

Til sidst kommenterede han den jævnbyrdige start på ligaen. 'Det er alt for tidligt at sige, hvem der kan vinde. Det vil det mest stabile hold gøre. Sæsonen viser tydeligt, at man har det svært mod alle hold' afsluttede han.

.:FORSIDE:.