fbpx
Annonce

Alba: 'Vi er stadigvæk med i kampen om mesterskabet'

FCBARCELONA.DK - 25.02.21

// Jordi Alba // Elche


Det var en tilfreds Jordi Alba, som efter sejren over Elche talte med pressen. Her var han glad for sin scoring og slog fast, at Barca stadigvæk er med i kampen om det spanske mesterskab.

Læs catalanerens udtalelser herunder.

'Det betyder meget for os at komme tilbage på sporet med en sejr. Det er rigtigt, at den uafgjorte kamp forleden ramte os hårdt. Vi skal være på 100% i kampene, for ellers vinder vi ikke. Mod Cádiz havde vi det svært og det samme havde vi i dag i første havleg, men i anden halvleg så det meget bedre ud'.

'Det første mål betød meget for os, for det gjorde os mere rolige og gav os mere plads på banen. I dag skabte vi ikke mange chancer, men dem vi skabte scorede vi på. Jeg er glad for den kamp vi endte med at spille - nu gælder det om at fortsætte'.

'Vi er stadigvæk med i kampen om mesterskabet. Det går op og ned for alle. I nogle uger haler vi ind, mens de andre uger trækker fra. Vi ved, at hvis vi formår at vinde vores kampe, så har vi gode chancer for at kæmpe med om titlen. Alle hold vil fejle igen i løbet af sæsonen'.

.:FORSIDE:.