fbpx

Alba om lønnedgang: "Vil altid hjælpe Barca"

Anders Lang Jensen - 16.08.21

// Jordi Alba


Anførergruppen i Barca er gået forrest med hensyn til at gå ned i løn for at hjælpe klubbens økonomiske situation. For nylig blev det meldt ud, at Gerard Piqué er gået ned i løn, og nu bekræfter Jordi Alba det samme.

Trods tidligere rygter om at venstrebacken nægtede at gå med til en lønreduktion, forsikrer Jordi Alba om, at han også er klar til en lønnedgang. Det bekræftede han efter premieresejren over Real Sociedad.

'Jeg tror, at der har været skrevet ting om mig længe før EM, men ingen i klubben har bedt mig om noget før for to-tre uger siden. Jeg har altid ønsket at hjælpe klubben, og ingen skal tvivle på, hvad jeg føler for Barcelona. Det er mit hjem, mit livs klub, og jeg vil altid hjælpe dem' sagde Alba ifølge avisen Marca.

Alba blev spurgt, hvorfor han ikke fulgte med Piqué, der gik ned i løn forleden. 'Folk må tænke, hvad de vil. På grund af timingen gjorde Piqué hvad han gjorde, men ønsket fra alle i anførergruppen har været den samme. Løgne irriterer mig og trætter mig. Det ærgrer mig, der bliver tvivlet på mit engagement', sluttede han.

.:FORSIDE:.