Alba og Busquets med i spansk sejr over Sverige

FCBARCELONA.DK - 11.06.19

© Getty Images

Både Jordi Alba og Sergio Busquets spillede hele kampen for Spanien mandag aften, da man i EM kvalifikationsgruppe F slog Sverige med 3-0. Dermed fortsætter spanierne på en suveræn førsteplads i gruppen.

Det var med Jordi Alba på venstre back og med Sergio Busquets på den defensive midtbane, at Spanien mandag aften tog imod Sverige på Santiago Bernabeu i Madrid. En kamp hvor spanierne styrede det meste og havde næsten alle chancer.

Man skulle dog helt frem til det 64. minut, før Spanien bragte sig foran. Sveriges Sebastian Larsson ramte bolden med hånden i feltet og det gav et straffe til Spanien, som Sergio Ramos omsatte til en føring på 1-0. Efter 85 minutter fik spanierne kampens andet straffespark, da Filip Helander nedlagde Alvaro Morata i feltet. Det tog Morata sig selv af og scorede til 2-0. Og bare to minutter senere lukkede Spanien for alvor kampen, da Mikel Oyarzabal scorede til kampens slutresultat 3-0.

Dermed topper Spanien gruppe F efter fire kampe med 12 point. Sverige og Rumænien følger på anden- og tredjepladsen med syv point hver, mens Norge indtager en fjerdeplads med fem point.


.:FORSIDE:.