Alba: 'Meget vil ændre sig uden fansene'

Rune Stentoft Arlbjørn - 30.05.20

© FC Barcelona

Genstarten af La Liga nærmer sig og Jordi Alba glæder sig til at komme i gang med at spille igen, men han erkender samtidig, at det ikke bliver det samme uden tilskuere og at det bliver svært at fejre mål. 

'Den følelse jeg havde, mens vi var derhjemme var, at jeg bare gerne ville i gang med at træne og spille kampe igen, men på den anden side, så bliver det ikke det samme uden fansene og alle folk på stadion. Der er meget, der kommer til at ændre sig' siger han ifølge den catalanske avis Sport.

'Essensen af fodbold er at fejre mål sammen med holdkammeraterne, men det bliver svært at fejre mål, når vi kommer i gang igen. Vi har set i Bundesligaen, at når de scorer et mål, så kan de ikke fejre det. Det bryder jeg mig ikke om. Det bliver også svært at overholde reglerne omkring fejring af mål, fordi der nemt kan være en spiller, som ikke tænker sig om. Vi må se hvordan vi kan overholde reglerne' fortæller han videre.

Alba fortalte også, at han mener, at det bliver svært at undgå smitte blandt spillerne når der kommer til at blive spillet kampe hver tredje dag. 'Vi kommer til at have en måned, hvor ligaen spilles hver tredje dag. At spille hver tredje dag gør det svært at kontrollere smitte. Vi skal være meget forsigtige, fordi det bliver svært at kontrollere' afslutter han.

.:FORSIDE:.