Alba: 'Leo gør det hele meget nemmere'

FCBARCELONA.DK - 22.03.19

© Getty Images

Jordi Alba forbereder sig lige nu til Spaniens to kommende landskampe. Fra landsholdslejren kommenterede han i går sit samspil med Messi og udtrykte samtidig stor tilfredshed med hvordan det går med karrieren.

'Leo gør det hele meget nemmere. Man skal tænke hurtigt når man spiller med ham og jeg tror jeg har forbedret mig på dette område' kom det fra Alba om samspillet med argentineren.

'Messi er en speciel spiller der gør dig meget bedre. Jeg kan mærke en forskel, når jeg spiller uden ham, for han ser pasninger som ingen andre ser' fortsatte han.

Alba er tilbage på landsholdet efter en kort pause og samtidig har han gang i sin måske bedste sæson nogensinde. Det er noget der glæder ham. 'Jeg har været med på landsholdet i mange år og har oplevet mange ting. Jeg er meget tilfreds med, hvad jeg har opnået som professionel. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle nå så meget. Jeg håber der kommer meget mere' sagde han videre.

'Der er ikke noget jeg kan klage over, for jeg har et godt liv. Jeg håber virkelig det fortsætter på samme måde' afsluttede han.

.:FORSIDE:.