Jordi Alba håber på spilletid i weekenden

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.10.19

© Getty Images

Barca har snart måtte undvære Jordi Alba i en måned, men i næste weekend kan catalaneren være tilbage på banen. Landskampspausen har været god for venstrebacken, der nu nærmer sig et comeback for førsteholdet.

Siden den 17. september har Barca undværet Jordi Alba, da han måtte udgå i kampen mod Borussia Dortmund. Siden har man været pressede på Camp Nou, da afløseren Junior Firpo en kort tid efter også måtte udgå med en skade. I mellem tiden har Nelson Semedo taget sig af forsvarets venstre side.

Nu begynder det dog at lysne for Barca og ikke mindst Jordi Alba. Ifølge den catalanske avis Sport kan catalaneren nemlig måske gøre comeback i næste weekend, hvor Barca møder Eibar på udebane i Baskerlandet i niende runde.

Jordi Alba har nydt godt af landskampspausen, som har hjulpet ham med at tage nogle afgørende skridt på vejen mod at komme sig over den seneste skade, som er hans første i næsten to års tid. Hvis den gode udvikling fortsætter for Alba i den kommende uge kan han meget vel være i startopstillingen mod Eibar.

Det skal dog tilføjes, at Alba allerede har fået det grønne lys af klubbens læger, da han var med på bænken mod Sevilla i den seneste runde i La Liga. Her var Alba dog ikke fit nok til at at spille fra start. Han kom heller ikke på banen i den kamp, så derfor kan han få sit comeback om en uges tid.

.:FORSIDE:.