Alba: 'Jeg håber at Valverde fortsætter'

FCBARCELONA.DK - 13.05.19

© Getty Images

Efter kampen mod Getafe blev Jordi Alba mødt af pressen i mixed zone. Her gav han sin fulde opbakning til Ernesto Valverde, som mange ellers mener bør erstattes efter denne sæson.

Jordi Alba sad meget på bænken da Luis Enrique var træner, men det ændrede sig med ankomsten af Valverde. Derfor var Alba meget klar i mælet, da han blev spurgt til spekulationerne om Valverdes fremtid. 'Rent personligt har han givet mig nyt liv og derfor håber jeg, at han fortsætter her hos os' var svaret.

Kritikken er haglet ned over holdet efter skuffelsen mod Liverpool og det synes Alba ikke er helt rimeligt. 'Før den kamp var vi verdens bedste og nu er vi gamle og har brug for afløsere. Jeg kan stadig ikke forstå hvordan vi kunne ryge ud efter den 3-0 føring vi havde. Alle er rasende, men mest os selv' fortsatte han.

Han glædede sig over, at det lykkedes at besejre Geafe. 'Selvom vi har det dårligt, skal vi forsøge at vise ansigt og det gjorde vi i dag, for det er os der respræsentere holdet' afsluttede han.

.:FORSIDE:.