Alba: "Jeg føler mig bedre end nogensinde før"

FCBARCELONA.DK - 12.01.18

Jordi Alba spillede torsdag en fabelagtig kamp, da han i sejren på 5-0 over Celta de Vigo scorede et mål og samtidig stod for to assists til Lionel Messi. Den catalanske back talte med pressen efter opgøret.

"Vi vidste på forhånd, at vi med et 1-1 resultat fra den første kamp skulle tage aftenens kamp meget seriøst. Vi formåede at spille os til et fantastisk resultat og jeg synes, at hele holdet leverede en flot indsats. Vores plan var klar og det afgørende var, at vi fik scoret hurtigt" sagde Alba.

"Angående mit sammenspil med Messi, så har vi efterhånden spillet sammen i meget lang tid. Vi ved, hvordan vi hver især løber på banen og hvordan vi tænker. Messi er historiens bedste spiller og jeg er glad for at kunne hjælpe ham".

"Jeg er virkelig tilfreds med hvordan holdet spiller i øjeblikket. Vi spiller på et meget højt niveau. I dag spillede vi især en fantastisk første halvleg, men jeg synes generelt, at der har været gode takter i hele sæsonen. Vi er på rette vej og vi ved hvad vi skal gøre for at gå hele vejen" sagde catalaneren til slut.

.:FORSIDE:.