Alba: 'Det er vores egen skyld'

Rune Stentoft Arlbjørn - 22.02.21


Det var en meget skuffet Jordi Alba som mødte pressen efter kampen mod Cádiz denne weekend. Her erkendte venstre backen, at holdet forspildte en gylden mulighed for at hente ind på Atlético Madrid i ligaen.

'Det er kun vores egen skyld det her. Vi forspildte virkelig en stor mulighed her for at indhente Atlético. Cádiz lurede kun på at få en kontramulighed og så fik de et straffespark. Det er kun vores egen skyld at vi mistede point' sagde han.

'Dette var en unik mulighed for os at komme tættere på førstepladsen i ligaen, hvis vi havde vundet, men vi forspildte chancen, selvom vi dominerede kampen. Vores rival mistede point og nu skete det også for os' sagde Alba videre.

'Vi har stadig muligheden for at vinde ligaen, men vi må ikke miste point som vi gjorde mod Cádiz. Det er en skam, at vi spillede uafgjort, så vi må sørge for, at det ikke sker igen. Vi må simpelthen ikke smide flere point nu' kom det også fra ham.

'Cádiz gjorde det godt i defensiven. Vi viste, at de ville stå tæt sammen i kæderne, men vi er Barca og vi kan ikke bruge undskyldninger. Det eneste vi kan gøre er at fortsætte. Vi har ikke andet valg. I dag var det en skam, at vi ikke fik sejren' afsluttede han.

.:FORSIDE:.