Alba: 'Abidal burde vide, hvordan spillerne føler'

Anders Lang Jensen - 07.02.20

© Getty Images

Det helt store samtaleemne i Barca i denne uge har uden tvivl været de udtalelser, som sportsdirektør Eric Abidal kom med. Det har fået Lionel Messi til at reagere, og det samme gør Jordi Alba nu.

Barca har i denne uge været i vælten i denne uge, efter at Lionel Messi offentligt kritiserede sportsdirektør Eric Abidal for udtalelser om unavngivne spillere i Barca-truppen. Og efter torsdagens pokalexit mod Athletic Bilbao forholdte Jordi Alba sig også til diskussionen.

'Klubben får rigeligt skidt kastet på sig udefra i øjeblikket, så vi bør ikke også kaste det på os selv. Abidal var selv spiller, han er elsket af fansene og derfor burde han vide, hvordan det er i omklædningsrummet, og hvordan spillerne føler' sagde Alba efter torsdagens kvartfinale i Copa del Rey.

I forhold til kampen mod Bilbao kunne Jordi Alba på trods af det ærgerlige pokalnederlag se gode tegn i præstationen.

'Vi viste, at vi spiller som et hold, og det er det, vi skal blive ved med. Jeg synes, at vi ydede en god indsats, en af de bedste i sæsonen. Det er en stor skam, at vi lukkede et mål ind, men sådan er fodbold. Jeg er meget stolt af holdet og over hvor godt vi spillede' sagde catalaneren til slut.

.:FORSIDE:.