Alaba gjorde god reklame for sig selv

FCBARCELONA.DK - 21.07.19

© Getty Images

Bayern Müchens David Alaba er tilsyneladende på ny inde i billedet i Barcas jagt på en venstre back og den østrigste spiller gjorde god reklame for sig selv, da tyskerne i går besejrede Real Madrid med 3-1.

Det var helt tilbage i foråret at Alaba for første gang blev sat i forbindelse med et skifte til Barca, men siden har der været stille om østrigeren. Årsagen har sandsynligvis været, at Barca har kigget andre veje.

Endnu er det dog ikke lykkes at finde den rigtige spiller til at supplere Jordi Alba og derfor skulle den 27-årige David Alaba nu være tilbage på blokken over mulige forstærkninger.

At Alaba har niveauet til at begå sig på højeste niveau, fik man bekræftet i går aftes, da Bayern München og Real Madrid mødtes i en testkamp. Her spillede Alaba 73 minutter og var en af årsagerne til, at tyskerne vandt med 3-1.

Alaba krydede en flot indsats med at lægge op til 1-0 målet efter blot et kvarter, som Thomas Müller satte ind.

David Alaba har kontrakt til juni 2021, så Bayern skal snart finde ud af, om de vil tilbyde forlængelse eller sælge ham. Lige nu tales der om, at østrigeren kan indgå i en handel med Ousmane Dembélé, som Bayern skulle være interesseret i.

.:FORSIDE:.