Ajax-træner bekræfter: 'Onana er fortid til sommer'

Magnus Wind - 07.05.20

© Getty Images

Et af Barcas transfermål til sommer er angiveligt Ajaxs målmand André Onana. Tidligere udtalte den tidligere La Masia-spiller, at han var fortid i den hollandske klub til sommer. Dette bekræfter Ajaxs træner nu. 

Reservemålmand Neto har efter sigende været fundet for svingende i de kampe, som brasilianeren har spillet for Barca. Derfor kigger klubben angiveligt efter en mulig erstatning og her skulle Ajaxs André Onana være førsteprioriteten. Tidligere udtalte camerouneren, at han forlader den hollandske klub efter denne sæson, da han ønsker nye udfordringer, hvilket Ajaxs træner Erik ten Hag nu bekræfter. Det skriver avisen Sport.  

'André er en meget vigtig spiller og det er klart, at vi ikke ønsker at miste ham. Det er dog rigtigt, at vi sidste år lavede en aftale omkring hans fremtid, hvis den rette klub tilbød sig'. Udover Barca, så skulle AC Milan også være interesseret i Onana. 'Så vidt jeg ved, har der ikke været nogle konkrete tilbud' siger hollænderen.

Onana tilbragte fem år i perioden 2010-2015 i Barcas ungdomsafdeling La Masia, inden han skiftede til Ajax. Her er det blevet til 178 førsteholdskampe, og da den resterende del af den hollandske sæson er blevet aflyst, grundet corona-virussen, har målmanden spillet sin sidste kamp for klubben.

.:FORSIDE:.