fbpx

Agüero vil til Barca for at spille med Messi

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.05.21

// Lionel Messi // Sergio Agüero


Meget tyder efterhånden på, at Agüero skifter til Barca fra Manchester City på en fri transfer til sommer. Den helst store motivation for argentineren om at komme til Barca er at spille sammen med Lionel Messi i en klub.

Lionel Messi og Sergio Agüero har et meget godt venskab mellem sig, som kan dateres helt tilbage til de argentinske ungdomslandshold. Agüero er født den 2. juni 1988 og Messi blev født den 24. juni 1987, så der er et år mellem de to landsmænd.

Manchester City og Agüero har tilsyneladende ikke ønsket at fortsætte samarbejdet, da argentinerens kontrakt løber ud den 30. juni, som ikke bliver forlænget. Derfor skal Agüero finde sig en ny klub og her ser valget ud at til være faldet på Barca. I hvert fald er der rygter om, at en aftale er forhandlet på plads.

Agüero har i flere år spillet sammen med Messi for Argentina på forskellige landshold, men på klubniveau har de to gode venners veje kun krydset hinanden som modstandere. Fra den 1. juli kan de sandsynligvis kalde sig klubkammerater.

Det ventes nemlig, at Agüero snart skriver under på en kontrakt med catalanerne. Her er den helt store motivation for ham at komme til at spille sammen med Lionel Messi i dagligdagen. Det kan altså lade sig gøre, hvis han kommer tilbage til La Liga og hvis Messi vælger at blive i klubben.

.:FORSIDE:.