fbpx
Annonce

Kun Agüero: 'Jeg kunne have fået hjertestop'

FCBARCELONA.DK - 23.02.22

// Sergio Agüero

ps5 art


Sergio Kun Agüero måtte pludselig stoppe karrieren efter hjerteproblemer og det er tydeligvis noget der går ham på. Han ærgrer sig over at karrieren er slut, men også at han ikke kom til at spille sammen med Messi.

Agüero nåede kun at spille fem kampe for Barca, inden at han måtte udgå med et ildebefindende i slutningen af oktober i en kamp mod Alavés. Det viste sig at være hjerteproblemer og lægerne anbefalede ham at stoppe karrieren.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Lægerne sagde til mig, at jeg havde været heldig, for jeg kunne have fået et hjertestop. Der skete noget, men ingen ved præcist hvad. Det kom lige pludselig. Fra den ene måned til den anden begyndte jeg at føle mærkelige symptomer' udtaler han til argentinske TyC Sports.

'I næste måned skal jeg til en kontrol mere og jeg fortsætter med mine undersøgelser, for jeg vil vide hvad der skete. Det var meget mærkeligt, for jeg har trænet maksimalt og spillet på højeste niveau og nu siger man, at jeg ikke kan gøre det længere. Jeg vil rigtig gerne spille, men tør ikke' fortsætter han.

Han ærgrer sig over, at han måtte forlade Barca så hurtigt. 'Da der kom et tilbud fra Barca, var jeg ikke i tvivl. Pengene betød ingenting, for jeg havde allerede tjent godt i Atlético Madrid og Manchester City. Til Barcas præsident sagde jeg, at de måtte betale hvad de kunne. De var i en svær økonomisk situation, men vi blev hurtigt enige' afslører han.

Til sidst ærgrer han sig over, at intet gik som planlagt. 'Jeg skulle have spillet i Barcelona og med Leo, samt blive klar til VM' afslutter Agüero om sin gode ven Messi, der som bekendt måtte forlade Barca, da Agüero havde skrevet under med klubben.

.:FORSIDE:.