Agent: 'Der er snart nyt på vej om Braithwaite'

FCBARCELONA.DK - 18.02.20

© Getty Images

Der ventes i disse timer spændt på afgørende nyt om Martin Braithwaite, som ser ud til at blive Barca-spiller meget snart. Overfor Ekstra Bladet meddeler danskerens agent, at der snart er nyt på vej.

Det er Martin Braithwaits agent, Ali Durson, som i de seneste dage har forhandlet med Barca, som overfor Ekstra Bladet har bekræftet, at der snart er nyt på vej. En bekræftelse, som agenten næppe ville komme med, hvis ikke et klubskifte var nært.

Tidligere på dagen meddelte BT, at Barca og Martin Braithwaite er nået til enighed om en kontrakt, som løber i fire og et halvt år frem til 2024. Herefter har Barca henvendt sig til Leganés for at udløse frikøbsklausulen på 18 mio. euro.

Nogle medier meddeler, at Barca allerede i aften kan offentliggøre købet af Braithwaite, mens andre medier, heriblandt Ekstra Bladet, skriver, at offentliggørelsen dog blive udskudt til i morgen, da man på Camp Nou i dag kæmper med skandalesagen, hvor ledelsen er blevet beskyldt for at have hyret firmaer til at føre smædekampagner mod klubbens spillere.

.:FORSIDE:.