Agent: 'Der er ingen tilbud på Sergi Roberto'

Rune Stentoft Arlbjørn - 03.08.20

© Getty Images

I weekenden blev Sergi Roberto sat i forbindelse med et skifte til Manchester City, hvor Pep Guardiola angiveligt meget gerne vil have catalaneren til England. Sergi Robertos agent har dog ikke hørt noget om et tilbud fra City.

'Sergi Roberto kommer ikke til at forlade Barca denne sommer, da hans planer er at blive i klubben. Vi har ikke modtaget noget tilbud på spilleren for nylig og Barca har ikke informeret os om noget muligt skifte' fortæller Sergi Robertos agent, Josep María Orobitg, til avisen El Mundo Deportivo.

Det skulle angiveligt være Manchester City, der har foreslået Sergi Roberto i en byttehandel, der sender englændernes Eric García den anden vej hjem til Catalonien. Barca er dog ikke meget for at miste sin alsidige midtbanespiller og holdets fjerde anfører.

Barca sætter så stor pris på Sergi Roberto, at klubben planlægger en forlængelse til den 28-årige catalaner i løbet af næste sæson. Sergi Roberto har altid været loyal overfor Barca og han er i gang med sin tiende sæson på førsteholdet.

644x70

.:FORSIDE:.