Agent: 'Barca enig med Groningen-talent'

Anders Lang Jensen - 07.05.19

© Getty Images

I hollandske Groningen har den blot 18 år gamle midtbanespiller Ludovit Reis fået sit gennembrud. Barca er tidligere blev meldt meget interesseret i hollænderen og nu bekræfter agenten, at klubberne er nået til enighed.

Barca skulle henvendt sig til Groningen med ønsket om at købe Ludovit Reis til sommer, og spillerens agent Aleksandar Bursac afslører nu, at catalanerne allerede skulle være nået til enighed med Groningen om en handel.

'Klubberne er nået frem til enighed. Jeg vil ikke sige, hvad beløbet lander på. Det er ikke op til mig. For Ludovit er det her selvfølgelig smukt – en toptransfer. I weekenden eller mandag vil vi høre, hvornår vi kan flyve til Barcelona for at færdiggøre skiftet' fortalte agenten til avisen Algemeen Dagblad.

'Vi vil have cheftræneren, Ernesto Valverde, til at se Ludovit i træning, så han kan få et indtryk af, hvad han kan, og om han kan nå et højt niveau i Barcelona' sluttede han.

Barca mangler fortsat at melde noget ud om handlen, men bliver handlen officiel, vil 18-årige Ludovit Reis tilslutte sig Barcas andethold for at lære klubben og spillet at kende.

.:FORSIDE:.