Aftenen hvor Barca skulle have stået i Madrid

Anders Lang Jensen - 01.06.19

© Getty Images

I aften løber denne sæsons udgave af Champions League-finalen af stablen på Atlético de Madrids flotte hjemmebane Wanda Metropolitano. Der er en finale hvor Barca længe lignede det ene hold.

Lige siden Lionel Messi, inden sæsonen startede, gjorde det klart, at Champions League-turneringen var det altoverskyggende mål for den netop færdigspillede sæson, har pokalen med de store øre været en stor drøm for spillere og tilhængere. Jo tættere på finalen i Madrid kom på, jo mere lignede Barca den ene deltager og et godt bud på en vinder.

Efter en imponerende indsats hjemme mod Liverpool i den første semifinale stod Ernesto Valverde og resten af mandskabet nærmest med det ene ben i den prestigefulde finale. Men bedst som man troede, at det denne gang var Barcas tur til at vinde trofæet, faldt holdet fuldstændig fra hinanden.

Efter en nærmest fejlfri Champions League-kampagne blev hele holdet totalt opløst i returkampen på Anfield, og på den måde blev klubbens store drøm knust til atomer.

Alt var lagt op til en Champions League-finale for Barcas vedkommende og denne aften på Wanda Metropolitano skulle have været en aften med Messi og co. i hovedrollen. Men sådan blev det som bekendt ikke.

I aften er det i stedet Tottenham og Liverpool der kæmper om at kunne kalde sig Europas bedste.

.:FORSIDE:.