fbpx
Annonce

Afstemning: Skal Barca hente Erling Håland?

FCBARCELONA.DK - 04.01.22

// Erling Haaland

ps5 art


Den helt store nyhed denne tirsdag har været, at Erling Håland angiveligt skulle have besluttet at skifte til Barca til sommer og at præsident Joan Laporta allerede er blevet informeret om dette. Vi tager pulsen hos de danske Barca-fans om den norske angriber.

Det er som bekendt den spanske TV-station Cuatro, som tirsdag kunne afsløre, at Håland angiveligt har valgt Barca som sin næste klub til sommer. Årsagen skulle blandt andet være, at nordmanden ikke vil til Real Madrid, da de med stor sandsynlighed henter Kylian Mbappé.

Hålands agent, Mino Raiola, skulle allerede have meddelt præsident Joan Laporta, at den norske angriber har valgt Barca som hans nye klub til sommer. Det eneste forbehold er, at Laporta skal sørge for at have pengene klar.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der er mange meninger om Erling Håland i Barca-trøjen set både fra et økonomisk og sportsligt perspektiv. Deltag i vores afstemning herunder og stem på om Barca bør hente Erling Håland til sommer når man tager det økonomiske og sportslige med i betragtningen.

Afstemning: Skal Barca hente Erling Håland?

.:FORSIDE:.