Afstemning: Har Barca brug for Neymar?

FCBARCELONA.DK - 15.08.19

© Getty Images

Mere og mere peger efterhånden i retning af, at Neymar meget vel i løbet af denne uge kan være på vej tilbage til Barca. Det store spørgsmål er dog, om catalanerne overhovedet fra brug for den 27-årige angriber.

Meningerne om Neymars mulige skifte tilbage til Barca har været mange og det har ikke være alle Barca-tilgængere, som har været glade for rygterne om brasilianerens comeback på Camp Nou. Her er det især den måde, som Neymar forlod Barca på i 2017, som vægter tungt.

Alligevel forsøger Barca ufortrødent i disse dage at nå til enighed med PSG og hente den brasilianske stjerne hjem til Catalonien. Det er endda på trods af, at Barca ser ud til at skulle sendes spillere som Coutinho og Rakitic til Paris - plus en stor pose penge. Derudover har Barca allerede nu en særdeles stærk offensiv, som består af Messi, Suárez, Dembélé, Griezmann og Coutinho. De to franskmænd har i særdeleshed vist gode takter i træningskampene og det samme har Luis Suárez.

Med hvad der ligner en handel lige om hjørnet tager vi pulsen hos de danske Barca-fans. Har Barca brug for Neymar? Deltag i afstemningen herunder.

Afstemning: Har Barca brug for Neymar?

.:FORSIDE:.