fbpx

Afsløring: Her er næste sæsons hvide Barca-trøje

FCBARCELONA.DK - 12.05.23

// Trøjer

Adskillige meldinger går på, at Barca til næste sæson meget utraditionelt skal spille i en hvid udebanetrøje. Nu er der der blevet afsløret billeder af hvad der angiveligt er den meget omdiskuterede trøje.

Det kom som en gedigen overraskelse for mange, da flere af de store catalanske aviser i sensommeren sidste år kunne afsløre, at Barca til næste sæson får en hvid udebanetrøje. Nu har mediet Footy Headlines, som er eksperter i at afsløre de kommede fodboldtrøjer, udgivet billeder af den kommende hvide udebanetrøje, hvor de bekræfter rygterne.

Artiklen fortsætter under annoncen


På billedet ses den hvide trøje med det blå Spotify-logo på fronten. Derudover har man valgt Barca-logoet fra midten af 70'erne, hvor man netop også i sæsonen 1977-78 spillede i en hvid Barca-trøje med Johan Cruyff på holdet. På ærmerne er der i enderne de blå og røde blaugrana-farver.

Det er for mange Barca-fans en meget tvivlsom beslutning at lade Barca spille i en hvid trøje. Netop den hvide farve forbindes nemlig hovedsagligt med ærkerivalerne fra Real Madrid og derfor er nyheden ikke faldet i god jord hos mange fans. Andre mener dog tværtimod, at der er tale om et modigt valg, som beviser, at man ikke helt ligeglade med rivalerne fra hovedstaden.

Se den hvide udebanetrøje herunder.

.:FORSIDE:.