Afslører Koeman sin foretrukne formation i aften?

FCBARCELONA.DK - 19.09.20

© FC Barcelona

Det ventes med spænding, hvilken startopstilling Ronald Koeman indleder aftenens kamp mod Elche med, for det kan meget vel være et varsel om, hvem der indgår i den nye Barca-træners foretrukne formation.

Om blot en uge spiller Barca sin første kamp i La Liga, hvor Villarreal lægger vejen forbi Camp Nou. Det er derfor sidste test i aften, når Elche kommer til Camp Nou til det traditionsrige Trofeu Joan Gamper.

Efter to træningskampe mod henholdsvis Nàstic og Girona, hvor Koeman fik testet rigtig mange spillere, forventes det at han trimmer holdet til kampen mod Elche i aften. Det er både fordi Elche er stærkeste modstander indtil nu i træningskampene, men også fordi holdet har brug for at blive afprøvet i den formation som Koeman finder stærkest lige nu.

Hvem er så blandt de elleve spillere, som Koeman forventes at starte med? Reelt er det næppe mange pladser der er tvivl om i hollænderens 4-2-3-1 formation..

I målet et Neto selvskreven, efter at han spillede 90 minutter mod Girona. I forsvaret foran keeperen er Piqué og Alba stensikre, men på de to sidste pladser er der lidt tvivl. Det er meget åbent om det bliver Sergi Roberto eller Semedo der får højre back, mens Araujo måske får chancen på bekostning af Lenglet. De fleste tror dog nok på Lenglet.

Koeman ønsker to midtbanespillere foran forsvaret og her peger pilen på Busquets og De Jong, der nok kommer til at danne par i rigtig mange opgør.

Messi og Griezmann synes sikre på en startplads, men hvem de får selskab af, er meget åbent. Coutino og Trincao og nok de bedste bud, men Dembélé er også i spil, men spørgsmålet er om det er for tidligt efter hans lange pause, at han får en startplads.

Vælger Koeman således at indlede kampen i aften med den formodede stærkeste opstillling, kan den meget vel se således ud: Neto, Semedo, Piqué, Lenglet, Alba, Busquets, De Jong, Coutinho, Trincao, Messi og Griezmann.

Kampen spilles i aften kl. 19.00 og vises desværre ikke på dansk TV.

644x70

.:FORSIDE:.