Adrien Rabiot er fortsat et emne i Barca

Anders Lang Jensen - 17.11.18

Den franske midtbanemand Adrien Rabiot blev gennem hele sommeren kædet sammen med et skifte til Barca. PSG afviste dog at sælge, men midtbaneprofilen har fortsat ikke underskrevet en ny kontrakt med sin klub.

Efter sæsonen udløber Rabiots aftale med PSG, hvilket gør det muligt for Barca, og andre interesserede klubber, at forhandle direkte med spilleren ved årsskiftet. Det har man på Camp Nou tænkt sig at gøre, for ifølge avisen Mundo Deportivo er Rabiot fortsat et varmt emne i det catalanske.

Barca havde udset sig at hente franskmanden til klubben i sommer, eftersom der heller ikke dengang var afklaret noget om fremtiden. Og trods nye kontrakttilbud fra PSG, har Rabiot ikke ønsket at underskrive en forlængelse i Pariser-klubben.

Dermed er der igen lagt op til en transferkrig omkring den unge franskmand. som altså ifølge avisen stadig er aktuel på ledelsesgangene på Camp Nou. Rabiot har også interesse fra italienske Juventus og Milan, mens klubber i den engelske Premier League også nævnes.

.:FORSIDE:.