fbpx

Adama Traoré nævnes som mulig afløser for Dembélé

FCBARCELONA.DK - 16.01.22

// Adama Traore

ps5 art


Meget tyder på at Dembélé forlader Barca til sommer og derfor er jagten på en afløser for alvor gået ind. Her nævnes den tidligere La Masia spiller Adama Traoré som Xavis foretrukne kandidat og økonomisk er det overkommeligt.

Adama Traoré er født i Barcelona og som 8-årig blev han tilbudt en plads i La Masia. Her tog han turen op gennem rækkerne til Barca B og det blev også til fire kampe for førsteholdet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Konkurrencen var hård i Barcelona og i 2015 valgte Adama at fortsætte karrieren i Premier League, hvor han først spillede for Aston Villa og dernæst Middlesbrough, inden at turen i 2018 gik videre til Wolverhampton. Her fik Adama sit helt store gennembrud og allerede dengang begyndte rygterne om en retur til Barcelona at florere.

Adama har aldrig lagt skjul på, at hans store drøm er at spille for Barca en dag og nu kommer muligheden måske. Hvis Dembélé forlader Barca, hvad meget efterhånden tyder på, står Adama angiveligt øverst på Xavis liste over mulige afløsere.

Der hersker en god stemning mellem Barca og Wolverhampton efter handlen med Semedo og lejeaftalen med Trincao. Derudover er det agenten Jorge Mendes der respræsentere Adama og han har et godt forhold til Barca.

Avisen Sport nævner en mulig pris på 20 mio. euro for Adama, der ikke kræver nogen høj løn for at komme hjem. Derfor ser økonomisk muligt ud for Barca at hente den tidligere La Masia spiller.

Den muskuløse Adama har stadig mange venner i Barcelona og kender samtidig nogle af spillerne fra landholdet, hvor han noteret for otte landskampe. Han kender også spillestilen og derfor vil han hurtigt kunne falde til i de velkendte rammer.

.:FORSIDE:.