fbpx
Annonce

Adama Traoré: 'Jeg tager gerne til Real Madrid'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 03.01.20

© Getty Images
// Adama

Den tidligere Barca-komet, Adama Traoré, har langt om længe fået sit gennembrud i  professionel fodbold. Det har straks sat gang i rygterne og Adama Traoré selv udelukker ikke et fremtidigt skifte til Real Madrid.

Adama Traoré oplever stor succes i sin nuværende klub, Wolverhampton, efter en længere periode i periferien siden sit skifte fra Barcelona B. Han var således en af nøglerfigurerne, da Wolves for få dage siden slog Manchester City 3-2.

Selveste Jürgen Klopp har været ude at lovprise angriberens store potentiale, og dette har straks sat gang i rygterne om et fremtidigt skifte til en større klub. Trods sin fodboldopdragelse i Barcelona ungdomsakademi La Masia og en opvækst i en forstad til Barcelona, afskriver catalaneren ikke muligheden for en dag at skifte til Real Madrid.

'Ja, hvorfor ikke? Hvis jeg får muligheden for at tage til Madrid, så rejser jeg' lød det klart i mæglet i et interview på La Sexta. Bruddet med Barcelona fik ligeledes et par kommentarer med på vejen. 'Der skete en misforståelse med Barcelona, da jeg forlod klubben. Skiftet kunne være forløbet på en bedre måde, men den historie ønsker jeg at holde for mig selv' forklarede Adama Traoré.

Den muskuløse angriber afskriver i det hele taget ikke muligheden for et returskifte til Spanien, selvom han fortsat har ambitioner om at blive en nøglefigur i Premier League. 'Selvfølgelig ville jeg da gerne tage tilbage til spansk fodbold, men jeg lovede mig selv, at jeg skulle blive en succes i England' afsluttede Woverhampton-stjernen.

.:FORSIDE:.