fbpx

Adama Traoré greb ikke chancen da han fik den

FCBARCELONA.DK - 08.04.22

// Adama Traore // Eintract Frankfurt

Adama startede på banen for første gang i længere til, da Barca mødte Eintracht Frankfurt og han henviste dermed Dembélé til bænken. Det blev dog ingen stor kamp af Adama, der måtte se Dembélé blive afgørende.

Adama Traoré fik en lovende start i Barca, da klubben i januar lejede ham for resten af sæsonen i Wolverhampton. Han greb chancen flot mens polemikken omkring Dembélés forlængelse prægede mediebilledet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Efterhånden som Dembélés formkurve har været stigende, har man set mindre og mindre til Adama. Han er røget ud på bænken og fået rollen som indskiftningsspiller.

I går mod Eintracht Frankfurt syntes Xavi at Dembélé skulle have en pause og det gav Adama en plads i startopstillingen. Han forsøgte straks at udfordre sine direkte modstandere og man så eksempler på det som den tidligere La Masia spiller står for.

Der var dog ikke meget der lykkedes for Adama. Hans spil blev præget af de problemer holdet oplevede og der blev længere og længere mellem de gode aktioner.

Netop som uret havde rundet en time og Barca var bagud med 1-0, ville Xavi prøve noget nyt. Adama blev pillet ud og ind kom Dembélé. Få minutter efter startede franskmanden den aktion der førte til 1-1 udligningen fra Ferran Torres.

Kampen mod Frankfurt bekræftede den afstand der er mellem Adama og Dembélé lige nu. Adama fik chancen for at vise sig frem, men han greb den ikke for alvor og Dembélé må forventes at starte inde, når de to hold spiller returkamp på Camp Nou på torsdag.

.:FORSIDE:.