fbpx

AC, Azpilicueta og Lewandowski havde skidt CL-aften

Allan Stefan - 10.04.22

// Andreas Christensen // Cesar Azpilicueta // Robert Lewandowski

Tre af Barcas mulige sommer-signings havde en skidt Champions League-aften onsdag aften. Andreas Christensen og César Azpilicueta skuffede fælt hjemme mod Real Madrid, og Bayern med Lewandowski på toppen, tabte noget overraskende til Villarreal.

Det er alment kendt, at Barcas sportslige ledelse ihærdigt prøver på at sikre klubben nogle nye profiler, der kan skærpe truppen og gøre konkurrencen større på nogle udvalgte positioner på banen. Det er især på back-positionerne, i midterforsvaret og frontangriber pladsen, at Barca febrilsk leder efter nye navne, og de tre førnævnte spillere dækker lige nøjagtig de pladser på banen.

Stort set hele Chelseas bagkæde har været rygtet til Barca gennem den seneste tid. Dog virker Andreas Christensen og César Azpilicueta, som de mest sandsynlige og oplagte forstærkninger.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Danskeren viste flere svaghedstegn under kampen mod Real Madrid, og blev flere gange udstillet af Vinicius’ fart og gode touch på bolden. Efter en sløj 1. halvleg blev danskeren udskiftet i pausen.

Azpilicueta viste igen sin alsidighed og startede kampen på venstre wing-back. Spilleren fra baskerlandet har dog på ingen måde sine forcer i det offensive. Han fik dog en afsluttet ind på Thibaut Courtois, som diskede op med en sand tv-redning. Hans kvaliteter ligger først og fremmest i det defensive arbejde og hans kompetencer i mand-mod-mand spillet er verdensklasse.

Næste levende billede er den polske målmaskine, Robert Lewandowski. Polakken har været Bayerns redningsmand ved flere lejligheder, men i onsdagens kamp efterlod han ikke et mindeværdigt aftryk. Både Lewandowski og Bayern Munchen havde en decideret offday og de skal være glade for, at Villarreal ikke var skarpere på den sidste tredjedel.

Retur kampene bliver spillet den 12. og 13. april.

.:FORSIDE:.