Abidal: 'Vi venter på De Jongs beslutning'

FCBARCELONA.DK - 22.01.19

© Getty Images

Sportschef Eric Abidal deltog ved tirsdagens præsentation af Kevin-Prince Boateng og her bekræftede franskmanden, at Barca er interesseret i Frenkie de Jong og at man i øjeblikket afventer midtbanetalentets beslutning.

Selvom at pressemødet i forbindelse med Boatengs præsenation mest handlede om den ghanesiske angriber, så blev Eric Abidal også spurgt til Frenkie de Jong, som Barca og flere andre storklubber er ude efter. Her bekræftede Abidal interessen.

'Det er nok mere et spørgsmål, som skal stilles til spilleren selv. Han ved godt, at mange klubber er ude efter ham. På et tidspunkt vil han tage en beslutning og vi kan ikke gøre så meget andet end at vente' sagde Abidal.

Herefter blev Abidal spurgt til den seneste rejse til Paris, hvor han sammen med præsident Bartomeu blev spottet i lufthavnen på vej mod den franske hovedstad - angiveligt for at mødes med De Jong.

'Vores rejser er ikke hemmelige, men vi kan selvfølgelig ikke afløre hvad det er vi arbejder på. Det er helt normalt, at en klubs ledelse rejser rundt i verden for at udføre sit arbejde, men det betyder, at vi skal kommentere det hele' sagde Abidal med et smil på læben.

Dermed er der altså hold i rygterne om, at Frenkie de Jong med stor sandsynlighed inden længe skal tage en beslutning om, hvorvidt han skal til PSG eller til Barca.

.:FORSIDE:.