Abidal: 'Vi holder øje med Lautaro Martínez'

Magnus Wind - 17.11.19

© Getty Images

Barca forsøger konstant at forbedre holdet i jagten på vinde titler, og klubben har Inter Milan angriberen Lautaro Martínez som en mulig ny spidsangriber. Det bekræfter Barcas sportchef Eric Abidal. 

Barcas spidsangriber igennem de sidste par sæsoner, Luis Suárez, er blevet 33 år, og niveauet hos uruguayaneren har den seneste tid været svingende. Derfor er catalanerne begyndt at sondere markedet efter en afløser for Suárez, som også selv  tidligere har udtalt, at han forstår hvis klubben kigger efter en efterstatning.

En spiller som Barca har i søgelyset, er Inter Milan-angriberen Lautaro Martínez. Det bekræfyer catalanernes sportschef Eric Abidal i et interview med den spanske sportavis Mundo Deportivo.

'Han er en komplet spiller, og han spiller på et meget godt niveau. Vi er opmærksomme på spilleren og hans kvaliteter, men der er også andre spillere med samme profil' udtalte Abidal.

Angriberen, som spiller sammen med Lionel Messi på det argentinske landshold, har i denne sæson scoret otte mål i 16 kampe for Inter Milan, hvor det ene var på Camp Nou mod Barca i Champions League. 

Martínezs skiftede fra den argentinske klub Racing Club i sommeren 2018, og har kontrakt med Inter Milan frem til 2023.

.:FORSIDE:.