Abidal: 'Vi forhandler med Messi og Ansu Fati'

FCBARCELONA.DK - 17.11.19

© Getty Images

Eric Abidal deltog denne weekend i interviews med både Mundo Deportivo og Sport. Her afslørede hollænderen, at man i Barca forhandler med både Lionel Messi og Ansu Fati om kontraktforlængelser.

Lionel Messi er som bekendt på en kontrakt, hvor han har muligheden for at forlade den catalanske klub efter hver eneste sæson. Den nuværende aftale gælder frem til 2021, hvorfor man nu har startet forhandlingerne om en forlængelse.

'Jeg håber, at Messi bliver i Barca i mange år endnu og sådan tror jeg også det ender. Det hele afhænger selvfølgelig af Messi selv, men som han selv har sagt, så ønsker han ikke at forlade os' startede Abidal.

'Det er klart, at han er en meget vigtig spiller for os. Vi er allerede i gang med forhandlingerne, men jeg ved ikke om der kommer noget nyt i den nærmeste fremtid, for det hele afhænger af Messi og hans bagland. Jeg er dog optimist og jeg håber, at vi kan lukke en aftale så hurtigt som muligt'.

Herefter bekræftede Abidal også, at man forhandler med Ansu Fati om en ny kontrakt. 'Ham forhandler vi også med. Han er en ung spiller, som vi ønsker at beskytte. Vi taler både med ham selv, med hans familie og med hans repræsentant. Ansu Fati skal dog bare koncentrere sig om at træne, arbejde hårdt og udnytte de minutter han får' sagde Abidal til slut.

.:FORSIDE:.