Abidal: 'Valverde er også træner næste sæson'

FCBARCELONA.DK - 18.11.19

Mange rygter har på seneste sendt Ernesto Valverde væk fra Barca, måske allerede til januar, men nu er sportschef Eric Abidal ude og bakke op om holdets træner. Han forventer klart, at Valverde også leder holdet i næste sæson.

Ronald Koeman har en klausul i sin kontrakt med det hollandske landshold, der giver ham mulighed for at skifte til Barca til sommer, men det forsikrer Abidal om, at det ikke kommer til at ske. Det slår han fast, da avisen Sport direkte spørger, hvem der er træner til næste sæson.

'Det er helt sikkert Ernesto, for han har kontrakt. Det  skal der ikke være nogen tvivl om. Temaet om Koeman kender alle, men det er ikke hans beslutning, men vores. Jeg lever i nutiden og støtter vores træner' svarer han.

Alligevel holder Abidal en dør åben for, at Valverde kan stoppe efter denne sæson. 'I sidste ende er det ham eller klubben der tager en beslutning og selvfølgelig skal vi altid være forberedt. Jeg ved ikke om det er hans sidste sæson, for det er hans beslutning. Han tager en belsutning, når han mener den skal tages. Det er kun ham der kan sige det' fortsætter han.

Abidal bliver derefter spurgt, om Koeman har niveauet til at lede Barca. 'Han kan sagtens være træner her. Listen med trænere der kan det, er meget kort. Jeg har dog ikke talt med nogle andre, for jeg har stor respekt for Ernesto, men fremtiden må vise hvad der sker' afsluttede han.

644x70

.:FORSIDE:.