fbpx
Annonce

Abidal står svækket tilbage efter polemik

FCBARCELONA.DK - 07.02.20

© Getty Images
// Abidal

Det har ikke været en let uge for sportschef Eric Abidal. Han lykkedes ikke med at hente en angriber i vinterens transfervindue, men sendte i stedet både Pérez og Ruiz væk. Derefter kom polemikken med Messi og Dembélés skade.

Abidal tænker nok ikke tilbage på den seneste uge med det store glæde. Onsdag aften var han til krisemøde med præsident Bartomeu, hvor han reelt risikerede at miste sit job, men gjorde det dog ikke.

Hans kontroversielle udtalelser om spillerne, der fik Messi til at komme med en sjælden skarp kritik, efterlod Abidal svækket i sin rolle som sportschef, for i et opgør med Messi, vil det altid være argentineren der vinder.

Abidals dispositioner i januars transfervindue har heller ikke styrket franskmanden. Han kæmpede længe for at finde en angriber der kunne forstærke truppen, men uden held. I stedet valgte han at sende Carles Pérez og Abel Ruiz væk til henholdsvis Roma og Braga.

Da Dembélé så pådrog sig en ny lårskade, der nok holder ham ude resten af sæsonen, er truppen kraftigt svækket i front. Her kunne Pérez eller Ruiz have været gode at have till rådighed.

Abidal kritiseres for, at sende to angribere væk samtidig med, at ingen ny var kommet til og med kendskabet til Dembélés skrøbelighed. Nu er det kun Messi og Griezmann der kan spille resten af sæsonen, udover den kun 17-årige B-holdsspiller Ansu Fati. Abidal krydser helt sikkert fingre for, at der ikke kommer flere skader i front.

.:FORSIDE:.