Abidal rasende over Dembélés opførsel

FCBARCELONA.DK - 24.08.19

© Getty Images

Sent i går aftes kunne Catalunya Radio berette om et ophedet mødet mellem Barcas sportschef Eric Abidal og Dembélés repræsentant. Her skulle der angiveligt være blevet afleveret en reel skideballe til spilleren.

Barcas tålmodig med Ousmane Dembélé er blevet sat konstant på prøve siden franskmanden kom til klubben for to år siden og nu er den gal igen.

Det er naturligvis sagen om at Dembélé forleden rejste hjem til Frankrig i stedet for at lade klubbens læger undersøge ham for den lårskade, han pådrog sig i kampen mod Bilbao i fredags, og som nu holder ham ude i yderligere fire uger.

Det skulle have fået Eric Abidal til at bede om et møde med Dembélés repræsentant Moussa Sissoko. Det møde blev i følge Catalunya Radio holdt i går aftes.

Her skulle Abidal angiveligt have gjort det klart, at Dembélés opførsel er både uprofessionel og uacceptabel. Reelt var der tale om, at Abidal sendte en gedigen skideballe videre til spillere gennem hans agent.

Mødet varede omkring halvanden time, så der har været god tid til at diskuere situationen. Her kan det ikke afvises at Abidal har sået tvivl om Dembélés fremtid i klubben, hvis de disciplinære problemer fortsætter.

.:FORSIDE:.