Abidal: 'Rakitic indgår ikke i vores planer'

Anders Lang Jensen - 19.11.19

© Getty Images

Sportsdirektør på Camp Nou, Eric Abidal, har i et længere interview med avisen Sport udtalt sig flere spændende ting i klubben. Franskmanden har både snakket Neymar og kontraktforhandlinger, men også Ivan Rakitic.

Kroatiske Ivan Rakitic har været meget i medierne i denne sæson, men ikke for præstationerne på banen. Midtbanemanden er meget langt fra fast spilletid, og kroaten søger væk fra klubben til januar. Og nu bekræfter Eric Abidal, at Rakitic på ingen måde indgår i fremtidsplanerne.

'Rakitic ved, at det er en sportslig beslutning. Han er nødt til at forstå det. Han er allerede blevet advaret om, at han ikke var en del af vores planer' forklarede Abidal til avisen Sport, inden han fortsatte.

'Vores træner sagde i starten af sæsonen til Rakitic, at det ville blive en anderledes sæson og at han ville spille mindre. Jeg talte efterfølgende med Rakitic og sagde til ham, at jeg forstod hans situation og at det er svært at gå fra at spille alle kampe, til at spille mindre. Jeg vil altid forsøge at sælge ham' sagde Abidal.

Adskillige klubber er meldt interesserede i at hente Rakitic i vinterens transfervindue, hvor Barca med det rigtige tilbud skulle være klar til at sælge.

.:FORSIDE:.